2008. március 19., szerda

Kína Oroszországra hivatkozik a tibeti lakosság ellen elkövetett sátáni tömegmészárlásai elfogadtatására és folytathatóságára

Írta: Molnár F. Árpád

Putyin Oroszországa szinte bármihez nyúl, egészen bizonyosan államok lakosságai, tíz- és százmillió békében és életben maradni akaró állampolgárok alapvető jogaival szemben a Sátán képviseletében mutatkozik. A Kína részéről évtizedek óta megszállt Tibetben elkövetett tömeges vérengzések kapcsán a Kínai Nemzetközi Rádió kijelentette:

"Az orosz külügyminisztérium honlapján megállapította, hogy Tibet Kína elidegeníthetetlen része. Oroszország reméli, hogy Kína képes megállítani a bűncselekményeket."

Mint arra emlékezhetünk, a tömeggyilkos putyini Oroszország Koszovó kérdésében is a fasiszta, valamennyi háborúért fő felelős törpeállam, Szerbia fajelvű törekvéseit pártoló megnyilatkozásokat tett és követelt, tovább buzdítva ezzel a szélsőséges szerb mozgalmak és szervezetek albán-, horvát-, szlovák-, magyar- stb. gyűlöletét, szemben állva Koszovó lakosságának 90%-os fölénnyel megszavazott álláspontjának, miszerint Koszovó független állam akar lenni.

Mint Oroszország utóbbi gaztetteiből kiderül, Putyinék a kínaiak tömegmészárlásai ellenére is arra buzdítják a kommunistának nevezett államot, hogy továbbra is kemény eszközökkel fellépve állítsák meg a tibeti nép ellenállását és függetlenségi törekvéseit. Az orosz fasizmusnak természetesen most sem volt esze ágában sem, hogy Tibet lakosságának sorsáról a tibeti népre bízza a döntést, azaz hogy Tibet népszavazás útján dönthesse el, hogy továbbra is a tömeggyilkos, államelvű, megszálló kínai-szovjet államfasizmus nyomorgatott és kiszolgáltatott rabszolgájaként, vagy az 1940-es évekhez hasonlóan függetlennek nevezett Tibetként szeretne-e továbbélni. Tibet lakosságáról a tömeggyilkos bűnöző despota, Vlagyimir Putyin, aki mindig a nép ellenségeként voksol, kvázi akárhová teszi be a lábát, már döntött: Tibet népe kínai rabszolgaságban maradjon, aki pedig ellenáll, az megöletessék és brutálisan lemészároltassék.

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

Nincsenek megjegyzések: