2008. április 24., csütörtök

Szociális bérlakás Batiz Andrásnak!



Ez még nekem is szemet szúr!


Szociális bérlakás Batiz Andrásnak!


Ehhez már pofa kell…van is hozzá még magyarországon!

Magyarországon a szociális bérlakás fogalmát a prifériára szorult szegénységgel kötik össze, és ez helytelen! Pár hónapja, ha jól emlékszem Pécsról ment Budapestre demonstrálni rossz lakáskörülményei miatt egy nagycsaládos édesapa akinek több mint 12 gyermeke van!

Szerette volna, ha a problémáját meghallgatják, és segítenek rajta, ezért vállalta a torturát, és a Szociális Minisztériumba ment személyesen. Szerette volna megtudni illetékesektől, hogy milyen megoldás van egyáltalán a nagycsaládosok lakásgondjaira, és hogyan lehetne hozzájutni szociális bérlakáshoz családja felneveléséhez.

Csak megjegyezném, hogy ez az édesapa, aki napi gondokkal küzd, vállalta, hogy nem kis költség árán utazzon, és megkeresse az illetékeseket, hisz helyben meg sem hallgatták, vagy nem törődtek problémájával, jó magyar szokás szerint!

Nagycsaládosok Egyesülete számtalan nyilatkozatban követelte, hogy az illetékes szervek tegyenek valamit a gondok enyhítésére…..és mindig itt tartunk? A helyzet tényleg ennyire rossz lenne?

Nos akkor mondok egy élő példát, akinek viszont megoldották az ügyét, attól függetlenül, hogy jól ismert személy, és ezt az illetőt Batiz Andrásnak hívják! Ugye nem kell bemutatnom…. Gyurcsány-kormány szóvivőjeként dolgozott!

Szóval Batiz András kapott szociális bérlakást….az a szegény! Tehát kiutalták neki a lakást a Terézvárosi Önkormányzattól. Híre ment az ügynek, forr a levegő, és nagy a felháborodás országos szinten, ami teljesen érthető!

Kiderült az ügy, megtudta az ország…már külföldön is téma! Hát büntetni kell a Terézvárosi Önkormányzat lakásosztály vezetőjét! Ha nem jól dolgozott, veszítse csak az állását, lássa mindenki, hogy most bűnhődhet a bűnös!

A megoldás, intézkedés nagyon egyszerű…. Röviddel az után, hogy Batiz Andrásnak kiutalta az Önkormányzat az Andrássy úti szociális bérlakást, eltávolították a Terézvárosi Önkormányzattól a lakásosztály vezetőjét. Tehát az Önkormányzattól mennie kellet…. Mert rend a lelke mindennek!!! Ő is felesküdött a nép érdekeinek és az igazság képviseletére, becsületre, tiszteségesen elvégezte a feladatát, hisz az Önkormányzatnál ez volt a norma…..AZ ETALON! Jaj de már mióta országos hiba ez!

Nem lett munkanélküli, bár megbüntették….most ….környezetvédelmi tárcánál, gazdasági vonalon dolgozik.
Batiz Andrásról szóló cikket pedig elolvashatjátok a link alapján, mert azt már az én gyomrom sem vette be!

Forrás: http://www.stop.hu/articles/article.php?id=313193#null

http://www.stop.hu/articles/article.php?id=312575

2008. április 24. 10:56 | Forrás: STOP/HavariaPress

Nincsenek megjegyzések: