2009. január 22., csütörtök

Lépold Józsefné és ördögi konstrukciók (Hírháttér TV)

Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád - Rácz Péter

Lépold Józsefné, a Magyar Grafológiai Társaság volt vezetője

Tartalom:
Kötetlen szerkesztőségi beszélgetésben a világ titkosszolgálatairól, Tánczos Gáborról és Lépold Józsefnéről, a Magyar Grafológiai Társaság volt vezetőjéről - filmünk gerincét képezve - a Háttérhatalom (a Bibliában: titokzatos Nagy Babilon) és az Emberiség tragédiájának kontextusában. Egy olyan rendszer egyik epizódjaként, amely rendszerben szinte mindenki áruló és az Emberiség ellensége.

A film egy katasztrofális és katartikus végkifejlet(ek) bevezető darabja is, melynek középpontjában a Tánczos-ügy áll, s mely szoros vonatkozásában irdatlan hazugságok és botrányok fognak kirobbanni. A jövő elkészült.

Filmünk csak azoknak való, akik az Emberiség-ellenes magyar média minden pusztítása és globális rombolása ellenére már tudnak arról az elmeirányító, hamarosan az alapokig lemeztelenített rendszerről, amely mikrohullámú és közvetlenebb technológiájával már régen átvette a globális irányítást a Földön.

A Hírháttér fő alaptételei között vannak az államtitkok lehető legteljesebb eltörlése és a titkosszolgálatoknak való engedelmesség mindhalálig való megtagadása, hogy a kevés, maradék választottat Isten erkölcse vagy legalább valamiféle erkölcs, ne pedig az önzés és a Sátán sötétsége motiválja és irányítsa. Mert az utóbbiak tették tönkre az egész bolygót és sodorják az Emberiséget végső katasztrófájába, mielőtt rászakad az ég...


Beszélgetnek:
Tánczos Krisztina és
Molnár F. Árpád

Operatőrök:
Rácz Péter,
Nagy Sándor (Naleksz)
és nem publikus

Hangeffektusok:
Molnár F. Árpád

Rendezte:
Molnár F. Árpád

Készült: 2009 január 07.

Hírháttér Multimédia:
http://hirhatter.com
http://hirhatter.t35.com

Nincsenek megjegyzések: