2009. július 3., péntek

Echelon-pusztítás; Kecskeméti politikai terrorizmus; Marilyn Manson és a vallás (Hírháttér Rádió-műsorok)

HTML clA Hírháttér Rádió legújabb műsoraiból: Páratlan, soha nem publikált leleplezések, globális pusztító titkosszolgálati eszközök, eltussolt bűnszervezeti politikai botrányok, továbbá klasszikus zene, rockzene és keresztyénség, amit a pogányok kereszténységnek neveztek el.

Hírháttér Multimédia: http://hirhatter.com

2009-07-04. - HTML clipboardHÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Marilyn Manson ellen demonstrál a Győri Egyházmegye (klasszikusok, rock, vallás)
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Dubrovay László: II. Zongoraverseny/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban, vagy töltse le (jobb klikk) MP3-ban!)

Tartalom: A Győri Egyházmegye Sopron és környéke templomaira plakátokat helyezett el Marilyn Manson fellépése ellen, a következő szöveggel: "Tiltakozás Marilyn Manson amerikai sátánista soproni koncertfellépése ellen". Marilyn Mansonnak a soproni VOLT Fesztivál Nagyszínpadán való fellépése az egyházmegye vezetése szerint "lehetőséget ad a keresztények elleni gyűlöletkeltésre és az egyház, valamint szentségei gyalázására". A katolikus egyház győr-moson-sopron megyei szárnya arra kéri híveit, hogy imádsággal és böjttel könyörögjenek a rontások ellen. De vajon helyesen járnak el? Miközben Dubrovay László zeneszerzővel ismerkedhetnek, erre igyekszünk válaszolni.
KLIKK az oldalra! (11 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

HTML clipboard2009-07-03. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: A terrorista kecskeméti polgármester és örvénylő moslék maffia-bűnbandája
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Durkó Zsolt és Prokofjev/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban, vagy töltse le (jobb klikk) MP3-ban!)

Tartalom: Kecskemét mindig egyik központja volt a nemzetközi szervezett bűnözésnek, az olajmaffiától az orosz maffiáig. Itt randalírozott Igor Korol bérgyilkos, és itt cseperedett megyei főkapitányként, előbb Orbán Viktor, majd az MSZP védelme alatt a keresztapa Pintér Sándor belügyminiszter csicskája és üzlettársa, Gergényi Péter sortüzes. Itt, Kecskeméten, abban a városban, amelynek környéki erdeiben rengeteg nemzetbiztonsági (és maffia) bűnözés által meggyilkolt hulla hever a föld alatt. Zombor Gábor, Kecskemét hajléktalangyártó, korrupt és szociopata Fideszes polgármestere, aki az NBH helyi kirendeltségével és annak igazgatójával - sok egyéb mellett - immár két repülőgép elleni tömeggyilkos és életfogytiglanos terrorcselekmény eltussolásán is túl van, 100 millióra mert perelni egy vállalkozót, Varga Istvánt, mert egy a saját területén kifüggesztett transzparensre azt írta: "Zombor úr! Bűzlik a város a korrupciótól!" Látogassunk egy frappáns körsvenkre a korrupciótól, koncepciós perektől, gyilkosságoktól stb. bűzlő kecskeméti állampolitikai bűnözéssel Zombortól főnökéig, Orbán Viktorig és körbe, vissza a kecskeméti önkormányzatig, széles spektrumban. Kellemes tanulást és jó kikapcsolódást Mindenkinek!
KLIKK az oldalra! (45 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/
/Zene: Bozay Attila, Durkó Zsolt és Anton Bruckner/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban, vagy töltse le MP3-ban!)
Tartalom: Újra példátlan tényfeltárás, és még egy alapmű, világszínvonalon! Valerie B. Wolf zsidó elnökasszony történelmi leleplezései. Cathy O'Brien CIA-s programozott Echelon-victim. Echelon-áldozatok külföldön és Magyarországon, Echelon-áldozatokkal való személyes találkozások említésével. Az elmeprogramozás útját érintve egészen a hitleri koncentrációs táboroktól a mai alkalmazásokig és azok mennyiségéig. Szexuális visszaélések az amerikai kormány vezető arisztokratáitól Magyarország érintésével. Titkosszolgálati-háttérhatalmi beavatkozások és gyilkosságok Magyarországon. Echelon-üldözési és Echelon-transzmutációs metódusokból. : ALAPMŰ!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

Nincsenek megjegyzések: